navigatie Home Over twee en meer - tweedehands meerling artikelen Tweeling Producten, Meerling artikelen Twee en Meerling Kado artikelen Tweeling Links Route twee en meer - tweelingwinkel Nuenen Contact Home  
 
Over "Twee en Meer" meerlingartikelen

"Twee en Meer" is een ervaring van én voor meerlingouders. 
Wij -meerlingouders- hebben ondervonden hoe moeilijk we aan onze meervoudige spullen kunnen komen. Alles gaat via via, gepaard met veel telefoontjes en daaruit voortvloeiende kilometers in de auto.
Na het krijgen van onze eigen tweeling zijn we gestart met een winkel speciaal voor meerlingen. Deze winkel is inmiddels uitgebreid met een online webwinkel.

"Twee en Meer" is een winkel in nieuwe en in gebruikte meerlingartikelen in het zuiden van het land. Vraag en aanbod bepalen de inventaris van het sfeervolle pand aan de Opwettenseweg in Nuenen (tegen Eindhoven). Ook u kunt er vast slagen voor uw (a.s.) kinderen in ons ruime assortiment of juist artikelen verkopen die overbodig zijn geworden. Zo zal de winkel kleurrijk samengesteld zijn door kinder-, wandelwagens, autostoeltjes, kinderstoelen, bedden met commodes, speelgoed, fietsjes, boxen en geboorteborden te huur of te koop. Dit alles verandert continue en u kunt dit volgen in onze online shop
Door onze eigen ruime ervaring kunnen wij u een goed advies geven en in onze eigen werkplaats worden bijna alle schades of gebreken direct gerepareerd. 
Service en garantie staan bij ons hoog in het vaandel.

Heb je belangstelling om in een gemoedelijke sfeer je meerlingspullen te koop aan te bieden of aan te schaffen? Neem dan contact op met "Twee en Meer". Of kom aan bij onze winkel in Nuenen (NB) koffie of thee staat altijd voor u klaar!

Voor vragen mag u altijd contact opnemen met,
Berny Raaymakers - van der Linden


Naar de Homepage van "Twee en Meer"... 
  meerling artikelen
Open: vrijdag 9.30-20.00u, zaterdag 9.30-17.00u en op afspraak
kvk 1713.6154
bank 10.91.25.371

Opwettenseweg 197
5674 AC Nuenen
Telefoon: 040 2836738
gsm 06 19094419
E-mail: info@twee-en-meer.nl