navigatie Home Over twee en meer - tweedehands meerling artikelen Tweeling Producten, Meerling artikelen Twee en Meerling Kado artikelen Tweeling Links Route twee en meer - tweelingwinkel Nuenen Contact Home  
 
"Twee en Meer" in het nieuws:


"Twee en Meer" op TV ( Jeugdjournaal 13-2-2008)


  www.meerling.nl

"Twee en meer" heeft sinds augustus 2003 de website meerling.nl overgenomen. De bedoeling van deze overname is om er een actuele informatieve site van te maken gericht op (aanstaande) meerling ouders.

  "Twee en Meer" op TV

Na enkele tv-uitzendingen over onze meerlingwinkel onder andere op TV 8 (regionaal Brabant) en op SBS 6 (Wehkamp welkom ochtendprogramma) en op Nederland 1 (Man bijt hond) hebben we vanuit heel Nederland en België heel erg leuke reacties gekregen. Hartelijk dank hiervoor. Al deze media aandacht is door ons als heel leuk ervaren, behalve door onze oudste zoon die vond dat hij na twee keer wel genoeg op tv was geweest.

  Meerlingdag Gent België.

Op 26 januari 2003 werd er in Gent voor de eerste keer een heuse meerlingdag georganiseerd. Het was erg goed bezocht en er waren diverse tv ploegen aanwezig om opnames te maken voor de Belgische televisie. Het gebeuren vond plaats in het Guislain museum en werd bezocht door honderden meerlingen in alle leeftijds categorieën. Wij vonden de dag zeer de moeite waard en zullen u dan ook via onze site informeren over een eventuele volgende meerlingdag.  "Twee en Meer"...meerlingartikelen sinds 2002!

Als meerlingmoeder (maar één tweeling en één eenling, binnen 21 mnd) kwam ik in contact met de N.V.O.M. Eerst als lid, daarna als contactpersoon nu als regio-coördinator voor Noord-Brabant & Limburg. Vele vragen maar ook later de leerzame uitstapjes naar informatie-avonden brachten mij op het idee een meerlingwinkel in het zuiden van Nederland op te richten. In eerste instantie voor de doorstroom van tweedehands artikelen, maar al vanaf januari 2002 ook nieuwe artikelen. In een 125 jaar oude boerderij is nu de meerlingenwinkel (110m2) in het zuiden van Nederland.

Voor tweedehands meerlingartikelen zijn we afhankelijk van de aanlevering van jullie, ervaren meerlingouders, maar door de vele vraag van (a.s.) meerlingouders waren we genoodzaakt om er nieuwe artikelen bij te plaatsen. Geen probleem, zelfs de eerste babybeurzen al bezocht om van alle laatste creatieve oplossingen maar ook bijzondere moderne vervoer- en verblijfsartikelen op de hoogte te zijn.

Inmiddels bestaat het assortiment o.a. uit tweedehands-slaapkamers,- wandelwagens, -buggy's, -maxi cosi's, -autostoeltjes, -speelgoed, -boxen, -kinderstoelen, -campingbedjes, -rug en buikdragers, -fietsstoeltjes, en wellicht ook binnenkort uw overbodige artikelen (geen kleding).

Nieuwe artikelen verkrijgbaar (en gedeeltelijk op voorraad) wandelwagens: Mountain Terrain, Urban Jungle, Inglesina, TKF, Bertini, Santos, KidCo, Princess (HappyBaby) en een aantal merken op bestelling. Andere nieuwe artikelen zijn: Jamak (opvouwbare kinderstoel), FirstFreebag (multifunctioneel kussen), de Global Family Gear van NOMAD, (geboorte-)kaartjes van M.Art en nieuwe bijzondere slingers en feestartikelen, maar ook meerling-geboorteborden! En EXCLUSIEF het "twee en meer" zitje... ofwel een eigen fabrikaat om drie kinderen te vervoeren i.c.m. een MountainTerrainDuo!

Dit is ongeveer de inventaris van "Twee en Meer" maar in juli gaan we weer op zoek naar juiste en geschikte artikelen in KEULEN, tijdens de grootste babybeurs van EUROPA.

"Twee en Meer" is geopend op vrijdag en zaterdag, hiervoor hoeft u geen afspraak te maken, voor een ander tijdstip kunt u contact opnemen voor een afspraak. Bezoek voor info over aanlevering van tweedehands artikelen en de routebeschrijving naar NUENEN de site www.twee-en-meer.nl Ook de mogelijkheid voor het stellen van vragen, en u vindt er bijzondere links naar allerlei informatie speciaal voor meerlingen! Zaterdag 29 juni 2002 vieren we onze eerste verjaardag!

"Twee en Meer" groeten,

Berny Raaymakers-van der Linden
Opwettenseweg 197
5674 AC NUENEN (tegen eindhoven)
040-2836738 of 06-19094419
www.twee-en-meer.nl


Naar de Homepage van "Twee en Meer"... 
  meerling artikelen
Open: vrijdag 9.30-20.00u, zaterdag 9.30-17.00u en op afspraak
kvk 1713.6154
bank 10.91.25.371

Opwettenseweg 197
5674 AC Nuenen
Telefoon: 040 2836738
gsm 06 19094419
E-mail: info@twee-en-meer.nl